• Български
  • English

You are here

Решили сте да действате и да позиционирате бизнеса си в интернет. Ако преди този ход се считаше за иновация, напредничаво мислене и следване на западните модели, то днес интернет страницата е необходимост за всеки бизнес. Кога за последно търсихте обява за работа или жилище във вестник? Кога за последно разгърнахте хартиен каталог с фирми, защото имате нужда от услуга? Помните ли как изглеждаше телефонен указател? Това именно е причината днес всеки бизнес да се нуждае преди всичко от онлайн представяне. Каква стратегия ще изберете, как ще подходите и колко ще инвестирате, изборът е лично Ваш.

Какво Е Това SEO Оптимизация

Сдобили сте се със собствен сайт. Това е чудесно! А сега на къде? Как да запознаете  настоящите си клиенти с бизнеса Ви? А потенциалните клиенти? Как да привлечете нечие внимание в необятното виртуално пространство? На помощ идват специалистите, занимаващи се със SEO оптимизация.

Нека видим първо що е то SEO оптимизация. Всъщност терминът е буквално съкращение на английското search engine optimization или в буквален превод оптимизация за търсещи машини. Това е процес на подобряване видимостта на собствения Ви сайт, при търсене на определена информация от потребителите в интернет. Ако имате онлайн магазин за чанти на пример, ще е страхотно, всеки път щом някоя девойка напише дамска чанта в Гугъл, Вашият сайт да излезе на първо място, а натискайки на изображения да се появи най-новата колекция, която сте качили. Именно това е и работата на специалистите занимаващи се със SEO оптимизация. Те пренаписват HTML-кодове, редактират структурата, съдържанието и текстовете на един уеб сайт, за да може повече посетители да достигнат до сайта. Повече посетители значи повече потенциални клиенти, повече потенциални клиенти е възможност повече хора да се превърнат във Ваши постоянни редовни, лоялни клиенти. А не е ли това целта на всеки бизнес?          

Благодарение на SEO оптимизацията получавате по-добро присъствие в онлайн пространството. Оптимизацията може да включва още търсене по определени ключови думи, видеа, картинки, снимки, новини. Сами може да постигнете някакви задоволителни резултати, но специалистите могат и ще ви изстрелят най-горе в търсачките.   

От 2011 година Гугъл актуализира алгоритъма си за търсене с кодово име Панда. Неговата основна задача е да ограничи класирането на сайтове с неуникално или копирано съдържание на по-предни позиции. Ето защо ако искате да постигнете добри резултати не прекопирайте текстове и статии от чужди новинарски или конкурентни сайтове, а създайте свое уникално съдържание. Висококачествените сайтове с уникална информация и съдържание са предпочитани от Гугъл и потребителите и генерират по-висок трафик, постигайки по-добри резултати. Ако не може да се справите сами, потърсете съдействието на SEO специалист. 

Наши клиенти

Най-новото от блога

Ние сме и във Facebook