• Български
  • English

Изработка на Уеб сайт

Да, уебсайтът ви трябва да е функционален и да очарова с привлекателен дизайн. Той трябва да е лицето на вашия бизнес пред огромната Интернет аудитория. Трябва да бъде интуитивен, подготвен за мобилни устройства, лесен за навигация, богат на съдържание, SEO оптимизиран и т.н. Но знаете ли какво? Нищо от това няма значение, ако уебсайтът ви не е персонализиран по отношение на вашите бизнес цели и индивидуалностите на вашия бизнес и идеи.

Независимо дали желаете фирмен уеб сайт, личен блог или онлайн магазин, ние от GoWebMe Development ще направим всичко необходимо той да получи вашата индивидуалност и да отправи вашите послания към всеки който го посети.

internet-marketing

Маркетинг в Социалните медии

За маркетинг в социалните медии се използва Facebook и други социални медии, за дасе свържете с вашата аудитория. Те са чудесен начин да останете в постоянна връзка с вашите потенциални и настоящи клиенти като предавате едно по-лично и неформално лице на вашия бизнес пред тях, отколкото това може да се осъществи с един уебсайт.  

Поддържайки активно присъствие в социалните медии, вие сте в състояние да популяризирате ваши инициативи и кампании изключително бързо и да достигнете до максимален брой Интернет потребители.  

Ние ще ви помогнем да осъществите една съвременна и ефективна комуникация с вашите клиенти.

internet-marketing

Дизайн на лого и идентичност

Ключовите компоненти на марката са нещо повече от лого, етикет или цветна палитра. Брандингът включва наличие на индивидуалност и разпознаваемост, чрез създаване на напълно уникална идентичност. Тази идентичност е това, което създава разликата от конкурентите и превръща марката в ценен ресурс за привличане на лоялни клиенти.

Работим с фирми, които искат да установят идентичност за първи път и с компании, които се стремят да развият съществуваща идентичност. Услугите ни включват предлагане на лого дизайн, дизайн на визитни картички и цялостна корпоративна идентичност. 

Ние от GoWebMeDevelopment ще ви помогнем да създадете уникална идентичност на марката въз основа на целите и идеите на вашата компания.

web-design

Интернет маркетинг

Осъзнавате ползите и желаете реализиране на цялостна маркетингова стратегия за вашия бизнес в Интернет?

Проучване и наблюдение на Интернет присъствието на конкуренцията, създаване на Интернет стратегия за реализиране на вашия продукт, услуга или идея, реализиране на Интернет рекламни кампании, отчитане на резултати, създаване на положителен Интернет имидж, Имейл маркетинг, присъствие в Интернет чрез уеб сайт и страници в социалните мрежи, отчитане на тенденциите на потребителското поведение и т.н.

Каквито и да са вашите бизнес нужди, ние от GoWebMe Development ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да определим Интернет стратегиите, които водят до истински онлайн успех.

internet-marketing

SEO оптимизация и поддръжка

Идеята на SEO (searchengineoptimization) оптимизацията е изключително проста - да се създаде уеб сайт, който Гугъл да оцени като полезен при търсене на определени ключови думи и фрази. Казано с други думи SEO оптимизацията е начинът по който уеб сайт се представя пред търсачките. Предвид голямата конкуренция и постоянно променящите се критерии, доброто представяне може да бъде много трудна задача, отнемаща много време. Ние постигаме това със създаване на съдържание, което търсачките да приемат за полезно по ключови думи и фрази, а също и създаване на връзки, които са тематично свързани със сайта ви.

Чрез насочването на трафика, можем да осигурим потребители, които са силно заинтересовани към вашия продукт или услуга.

internet-marketing

Готови ли сте да започваме ?

 

Изпрати запитване

 

Най-новото от блога

Ние сме и във Facebook