• Български
  • English

You are here

    5. Точен и ясен анализ.

Получавате детайлна информация преди самата кампания. Имате възможността да следите какво се случва със самата кампания във всеки момент, в който влезете в социалната мрежа. Получавате също и точен и ясен анализ след изтичане на кампанията. За улеснение на рекламодателите, социалната мрежа предлага информацията в цифров и табличен вид. Проучванията показват, че всеки човек възприема по различен начин. Някои се ориентират по-лесно в цифри, докато за други диаграмата е спасение от числата. 

    6. Конкретна обратна връзка.

Всеки от потребителите, до които достига Вашата реклама може да ви даде веднага обратна връзка. Хората изпитват желание да споделят, да дават мнения, препоръки, да правят оценки. Ако имате ресторант, за вас еднакво добра реклама е компания приятели да се тагне, че в момента похапват заедно, да снимат храната си, да направят лайв стрийм на пълното заведение. Същото важи и при продуктите. Малки и големи се снимат с куп продукти всеки ден, помагайки им да ги видят повече хора – дрехи, гримове, храни, автомобили и какво ли още не.  

Съвети за избор на домейн и хостинг

    7. Възможност за безплатна реклама.

Освен добра обратна връзка, снимането, тагването и споделянето на присъствие за определено събитие, е и добър допълнителен вариант за безплатна реклама за вашия бизнес. Вашите почитатели съвсем доброволно рекламират продукта или услугата споделяйки конкретните `и ползи със своите приятели и контакти. Те от своя страна харесват и коментират, което пък достига до техните приятелски кръгове.

     8. Поддържане на фен база, общество.

Така на практика се създава една фен база или общество, от почитатели и ползватели на Вашия бизнес – продукт или услуга. За да задържите интереса може да обособите дори отделна група, в която самите хора да изграждат контакти на база своя интерес. По този начин се създават цели общества – танцуващи определен вид танци, обичащи определен вид храна, посещаващи някакъв вид арт пространство. Възможностите са безкрайни.  

     9. Безплатен онлайн магазин.

От скоро социалната мрежа пусна възможността на фирмените страници да се съставя и онлайн магазин. Предприемчивите веднага се възползваха от услугата, качвайки своите продукти и услуги. Така не просто може да продавате онлайн, но и да следите реакциите на хората относно това, което предлагате. Това помага за детайлното разширяване на продуктовата база съотнесено с предпочитанията на потребителите. 

   10 Близък контакт с почитателите и потребителите.

Този близък контакт е реално най-ценното за всеки бизнес. Той ще ви посочи силните Ви страни и ще Ви помогне да откриете недостатъците, които трябва да преодолеете. 

 

 

Наши клиенти

Най-новото от блога

Ние сме и във Facebook